Gyakori kérdések a fehérneműs fotózásról

Az alábbiakban megróbálom összefoglalni a gyakran feltett kérdéseket és válaszokat.
Ha fehérneműs fotózás, vagy egyéb stúdiós fotózáson gondolkodsz akkor hasznos lehet számodra is az alábbi írás. Természetesen bármilyen kérdésben szívesen segítek telefonon és email-ben is.

 

Fehérneműs fotózás FAQ/GYÍK/Kérdezz-felelek

Mit kell vigyek magammal?

Ez nagyban múlik az egyedi, megrendelői igényektől. Amennyiben glamour/fehérneműs/boudoir fotózásról van szó, úgy nagy általánosságban elmondható, hogy néhány hozz magaddal: fehérneműket, magassarkú cipőt, egy farmer short-ot, hosszú szárú farmert, egy-két sportosabb top-ot, trikót, inget és kiegészítőket, ékszereket. Természetesen az igényeknek megfelelően minden esetben egyeztetünk külön minden ügyféllel.vivipost_720px

 

Sminkes szolgáltatás igényelhető?

Igen, sőt azt kell mondjam, hogy mindenképpen ajánlom a profi sminkes kollégámat, mert ő tud fotózásra alkalmas és szép sminket készíteni. Ha nincs profi smink, akkor nem várható 100%-os eredmény a kész fotókon.

 

Fodrász szolgáltatás igényelhető?

Igen, de komoly vágás, festés és mosás a stúdióban nem lehetséges. Ami megoldható a stúdióban az: igazítás, hajformázás, szárítás, fixálás, stb.

 

 Mennyibe kerül a fotózás?

A portfólió fotózás résznél megtalálod az alap árakat, de nyugodtan írd meg, hogy milyen elképzelésed van és akkor konkrét személyreszabott árakat is tudok mondani.

 

Van-e mód egyéb helyszínen történő fotózásra?

Nem csak a stúdióban történhet portfólió fotózás, hanem otthon vagy akár egy szép hotelszobában, vagy akár egyéb különleges helyszínen. Viszont az egyéb helyszínek tekintetében számolni kell a “bérlés” költségével.

Noémi fehérneműs fotózása

 

Mennyi idő a fotózás?

kb 2-3 órát fotózunk, előtte pedig még készül a smink (haj)

 

Mennyi idő múlva kapom meg a képeket?

Kb 1 hét múlva letölthető a kész, magazin minőségben retusált képanyag.

 

Minőségi fotókönyv, fotóalbum is készülhet a képekből?

Igen, ha kéred, akkor a képekből összeállítok egy “deluxe” albumot, ami kiemelkedik a minőségével és megjelenésével, nem olyan mint egy hétköznapi, átlagos fotókidolgozást végző cégek fotókönyvei.

 

Bármikor lehet menni?

Lényegében bármelyik napszakban meg lehet oldani a fotózást. Javaslom a nappali időpontokat, mert akkor természetes fénnyel (is) készülhetnek képek. Ugyanakkor lehetőség van akár esti, éjszakai fotózásra is.

 

18 év alatti vagyok, lehetséges fehérneműs fotózás?

Amennyiben nem töltötted be a 18. életévedet, úgy nem lehetséges fehérneműs fotózás.

 

Van mód természetes fényben történő fotózásra?

Igen, a nagy ablakok általában elég fényt biztosítanak, így nem csak vakukkal tudunk fotózni.

 

Csak üres háttér előtt állva készülnek fotók?

Természetesen nem. Vannak székek, kis méretű kanapé, egy nagy francia ágy párnákkal illetve gyakran fotózunk a fehér falnál is és az ablaknál. Így már elég változatos anyag készülhet egy fehérneműs fotózás során.

 

Ha további kérdésed van, vagy időpontot foglalnál, akkor itt megteheted:Boudoir fotózás

[bestwebsoft_contact_form lang=hu]

Tel:portfóliók

FotóStúdió címe: Budapest, Ajtósi Dürer sor 19-20

 

 

Leave a comment