Kapcsolat

Árajánlatot szeretnél, vagy bővebb információkat a szolgáltatásokról, akkor az alábbi email címre írhatsz, vagy az üzenet küldő felületet tudod használni.

[cresta-facebook-messenger text=”Facebook üzenet” icon=”yes” position=”top”]

email: furesz.zsolt@kepben.hu 
portfóliók

 

Elérhetőség, stúdió: Budapest, Székesfehérvár és Mór

 

 Fotóst és videóst találni nem nehéz a mai világban. Megfelelő, hozzáértő és szakképzett fotóst találni már egy kicsit nehezebb.

Reklámszövegek és marketing dumák helyett a fotós munkáit ajánlatos megnézni és ha kedvünkre való akkor elképzelhető, hogy megtaláltuk a megfelelő fotóst. Ugyanakkor vallom, hogy a közös hullámhossz, az emberi tulajdonságok is fontosak, ezért mindig igyekszem a megkeresést követően személyesen is találkozni a megrendelővel. Egy kávé mellet hatékonyan és gyorsan megismerhetem a megrendelő elképzelését, felvázolhatom hogy mit tudok vállalni, segíthetek a kérdések tisztázásában. Végzettségem: fényképész és videós. Mindkét fajta képalkotásban sok évnyi tapasztalattal rendelkezem. Alapvetően emberekkel szeretek dolgozni, emberi szépséget, érzéseket, pillanatokat megörökíteni. Főbb tevékenységeim a rendezvényfotózás, portfólió és boudoir fotózás, erotikus videós tartalmak gyártása illetve klipforgatás és koncertek, zenekarok filmezése, fotózása.